3 ting du skal vide om mascara

 3 ting du skal vide om mascara

Mascara gør dine øjne større, dybere og mere interessante. Men hvordan vælger man den perfekte mascara, og hvordan påfører man den? Her får du 3 tips til at få det bedste ud af din mascara.

Mascaraens historie

Det siges at man har dateret mascara tilbage til det gamle Egypten, hvor de kvinder der var i stand til at betale for det, brugte en blanding af kohl og vand til at farve deres øjenvipper mørke. Du har måske set nogle af de gamle mumier og så har du sikkert også lagt mærke til at deres øjenvipper var farvet mørke. Så mascara er altså ikke en ny opfindelse, og det har også været igennem mange udviklinger, siden den første mascara, som en blanding af kohl og vand, blev opfundet. I det 19. århundrede blev det populært i Europa at bruge mascara, og mens man tidligere havde brugt kamme til at dele mascaraen ud i øjenvipperne, begyndte man nu at bruge børster. Det var ikke før i 1960´rne at første gang at man begyndte at bruge børster til at påføre mascara.

Mascara giver dine øjenvipper fylde

Mascara giver først og fremmest dine øjenvipper fylde, og det betyder at de syner større og mere kraftige. Samtidig gør mascara også at dine øjenvipper syner længere og dermed syner dine øjne større. Det er derfor at du næsten med garanti vil få komplimenter for dit mascara look, hvis du vælger den rigtige mascara. Og det er derfor at mange kvinder vælger at bruge mascara, hvis de skal en tur i byen. Det er fordi at mascaraen giver dem den fornødne sikkerhed til at se godt ud i andres øjne, og det kan bidrage til at man føler sig mere tiltalende. Mascaraen giver nemlig dine øjne det ekstra spark, der gør, at du kommer til at syne mere interessant, og det kan være af stor betydning, hvis du gerne vil have folk til at tage dig seriøst og gerne vil have at folk skal lytte til dig, når du taler.

Mascara fremhæver dine øjne

Mascara er et af de vigtigste make-up produkter, og det er derfor at det er vigtigt at du vælger en mascara, der fremhæver dine øjne. De fleste kvinder bruger mascara, og derfor er der også et utal af forskellige mærker af mascaraer på markedet. Det kan være svært at vælge den rigtige mascara, men som regel er det bedst at gå efter en mascara, der passer til dit hår og dine øjne.

forfatter

Related post

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *