+45 40 78 60 50

WordPress websites

Hvis du har en virksomhed, er du også nødt til at have en hjemmeside
– den er dit ansigt udadtil.

Men du er også nødt til at have en pæn, flot og professionel hjemmeside - en side der viser at du tager dine kunder seriøst, og som tiltrækker nye kunder.

Den skal også være intuitiv for dine kunder at bruge, og nem kan finde rundt i - dine kunder skal simpelthen kunne se med det samme hvad det er du tilbyder.

Vi kender det jo fra os selv når vi leder efter noget specielt på nettet - finder vi det ikke hurtigt, er vi ligeså hurtigt videre igen.

UpSiteDown laver websites i WordPress - et nemt og enkelt system for dig som bruger at arbejde i, og man kan lave nogle rigtig flotte sider, hvor kun fantasien sætter grænser for hvad man kan tilpasse via ekstra moduler (eller plugins som de også kaldes).

Alle løsninger vi sætter op, kan hvem som helst, der har kendskab til WordPress, således videreudvikle på efterfølgende. Dvs. du kan sagtens starte i det små, og bagefter udvide når behovet eller den gode idé opstår.

Vi plejer som regel at overdrage hjemmesiden med alt der hører til af adgange mv. til kunderne når den er færdig. Det er noget man aftaler fra kunde til kunde.

Hvad koster en hjemmeside?

Prissætning af en hjemmeside er ikke så simpelt som man skulle tro, da ikke to hjemmesider er ens...

Og der er heller ikke to hjemmesider der kan det samme, eller er udstyret med nøjagtigt de samme funktionaliteter . Og det er jo netop dét med "hvad skal den kunne", "hvad er formålet med den", og "hvad leverer/gør du selv" der har stor indflydelse på prisen.

Vi bliver ret ofte, som det allerførste faktisk, spurgt om "hvad koster en hjemmeside"... - men prisen for en hjemmeside kommer jo fuldstændigt an på hvilken hjemmeside I har behov for, og hvilke funktionaliteter, design/layout, indhold der skal være på siden.

Forestil dig at du kommer hen til en bilforhandler, og det første du spørger ham om når du træder ind ad døren er: "hvad koster en bil?" Så vil han sikkert som det allerførste, og uden overhovedet at nævne noget om pris, spørge dig: Hvis du er på udkig efter en bil, så er du kommet til det rette sted, men hvad er det for en slags bil du har i tankerne? Hvad er dit behov? Hvor stor skal den være, hvad skal den være udstyret med, hvordan skal den se ud, hvad skal den kunne, hvad er dit budget, og hvad tænker du selv den må koste etc.?

Forhandleren kan jo sagtens vise dig nogle af de få biler han har holdende i udstillingen, men det er jo slet ikke sikkert at netop de biler dækker dine behov, stil mv.

Så hvis vi lige hopper tilbage til snakken om prisen på en hjemmeside, så skal du faktisk lige stoppe op inden du spørger efter en pris, og stille dig selv spørgsmålet hvad det egentlig er du har brug for. Hvad skal der komme ud af at du får en ny hjemmeside? Har du nogle konkrete udfordringer som du tænker at hjemmesiden kan løse for dig? Hvad tænker du at siden skal tilbringe af værdi til dit firma?

En hjemmeside kan jo være rigtig mange ting, og løse rigtig mange forskellige formål fra kunde til kunde. Den kan jo feks. bare være en "udvidet visitkort", som udelukkende tjener det formål at folk kan finde dig/jer på nettet, og komme i kontakt med dig/jer.

Man kan jo så vælge gøre hjemmesiden langt mere interessant for potentielle kunder, med en række undersider og funktioner som rent faktisk gør noget for de besøgende, og som udstiller hvad du/kan, og har at tilbyde, og som kunderne får lyst til at respondere på.

Som udgangspunkt har vi to "prismodeller" at gå ud efter, som man senere sagtens kan bygge videre på:

SMALL WEBSITE

SMALL WEBSITE

 • 01

  Prisen for et Small website starter fra 5.000,- DKK

  Det her er en løsning for den lille virksomhed, som blot skal bruge hjemmesiden som en landingpage / “udvidet visitkort”, med et enkelt design, en info/tekst-side, og en kontaktside + formular så man kan skrive til jer.
 • 02

  Oprettelse af 3 sider...

  Op til 3 undersider, forside/ landing­page, kontaktside, en tekst-side + et par billeder, menu, indsættelse af logo.
 • 03

  Kontaktformular...

  Kontaktformular på sitet, hvorfra besøgende kan sende en besked til firmaets mailboks.
 • 04

  WordPress theme...

  Hjemmesiden sættes op udfra en gratis skabelon/theme fra WordPress.
 • 05

  Introduktion til løsningen...

  Kort intro/undervisning i brug af løsningen, så du selv kan redigére sider/tekster.

Bemærk:
Det forudsættes at du/I leverer følgende, med mindre andet er aftalt:

- Domæne med et tilhørende webhotel, med adgang til at installere WordPress/PHP.
- Firmalogo, samt eventuelle billeder der skal ligge på hjemmesiden.
- Det er en fordel hvis man allerede har gjort sig nogle tanker om hvad der skal stå på hjemmesiden.

Bemærk endvidere at priserne er angivet som et "fra"-beløb. Har du/I har andre behov, ønsker, idéer til funktioner end de angivne i pakken, eller er der brug for assistance til feks. indkøb og opsætning af domæner og webhotel, opsætning af mailkonti, eller skrivning af tekst til sitet, frem­bringelse af billeder/fotos, så kan det sagtens tilføjes "pakken", men det koster ekstra. (Læs mere herunder)

MEDIUM WEBSITE

MEDIUM WEBSITE

 • 01

  Prisen for et Medium website starter fra 10.000,- DKK

  En mere avanceret og interessant løsning i lækkert design, og som kan noget mere ift. at kunne interagere med kunderne, og vise dem hvad I kan.
 • 02

  Opsætning af forside...

 • 03

  Op til 10 undersider...

 • 04

  Kontaktformular...

  En tilrettet kontaktformular så besøgende kan skrive til dig direkte fra sitet og til firmaets mailadresse
 • 05

  Knapper til sociale medier...

  Links til sociale profiler: LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram mv.
 • 06

  Nyhedsmodul eller blog...

 • 07

  Billedkarrusel / slider...

  Billedkarrusel i toppen af forsiden
 • 08

  Søgemaskineoptimering...

  SEO af hjemmesiden (lightudgave)
 • 09

  Lækkert WordPress Theme...

  - med masser af tilpasnings­muligheder
 • 10

  Undervisning...

  En times undervisning i administration og betjening af websitet

Ekstra funktionalitet

Som nævnt, er der med WordPress en lang række ekstra muligheder (temaer, plugins, widgets), som kan give din hjemmeside netop de funktioner som du har behov for, for eksempel:

Ekstra funktionalitet

 • 01

  Integration til sociale medier

 • 02

  Produkt-, fotogallerier

 • 03

  Nyhedsbrev

 • 04

  Woo Commerce Webshop

 • 05

  Tilmelding til arrangementer/events

 • 06

  Online booking system

 • 07

  Backup af hjemmesiden

 • 08

  Integration af Google Maps

 • 09

  Opsætning af WordPress multisites

  Opsætning af WordPress-løsningen som et "multisite" gør det muligt nemt at lave en række selvstændige subsites / mikrosites / landingpages med egne sub-domæner, men samlet under samme hoved-domæne.
 • 10

  Særligt kunde område med login

  Oprettelse af særligt bruger-område med login til skjulte undersider, hvor feks. brugere / forhandlere / kunder osv. kan downloade forbeholdt materiale, som feks. prislister, billeder, vejledninger mv.
 • 11

  Google Analytics

 • 12

  Videos integreret på hjemmesiden

 • 13

  Installation af Origin Page Builder

  Installation af Origin Page Builder plugin med relevante widgets, for layoutmæssig større frihed til individuelle løsninger i de enkelte sider, og for godt sidestruktur-overblik.
 • 14

  Præsentationer, visualiseringer på web

  Integration af PPT præsentationer, flow-charts, Excel mv. på hjemmesiden

Andre relaterede services

Der er en lang række relevante ting som vi også kan være behjælpelige i fm. en WordPress-løsning, men som ikke ligger direkte i løsningen, f.eks:

Andre relaterede services

 • 01

  Produktion af indhold til web

  Udfærdigelse af indhold til hjemmeside (tekster, over­sættelser, web­grafik, logoer, videoer, nyhedsbreve mv.)
 • 02

  "Sikkert website"

  Opsætning af website-beskyttelse ("gør til sikkert website") ved at skifte fra HTTP til HTTPS med SSL
 • 03

  Facebook virksomheds­sider

  Opsætning af virksomheds­sider på FaceBook + annonce­kampagner
 • 04

  Betalingsmuligheder

  Faktura, klippekort-ordning, vedligeholdelses­abonne­ment, forudbetalt periode
 • 05

  Visualiseringer

  Vis hvad du kan med lækre præsentationer, diagrammer mv. og læg det på nettet.
 • 06

  Rådgivning

  Hjælp til at finde den helt rigtige løsning (theme, design, plugins, indhold mv.) til jer for at I får maksimalt udbytte af et website.
 • 07

  WordPress multisites

  Opsætning af WordPress-løsningen som et multisite gør det muligt nemt at oprette en række selvstænd­ige subsites/ mikrosites/ landingpages under samme hoved-domæne.
 • 08

  YouTube-kanaler

  Opsætning af YouTube kanaler, for professionel lagring af firmarelaterede videoer, og hvorfra man nemt kan streame/vise levende indhold på eget site.
 • 09

  Opsætning af domæner, webhotel, mailkonti

  Assistance til indkøb og opsætning af domæner og webhotel, samt opsætning af mailadresser/konti, viderestillinger, alias'es mv.

 

Vedr. WordPress, themes og plugins

Man kan finde et hav af forskellige plugins i WordPress universet, nogle er gratis, andre koster lidt at hente ned, andre igen koster lidt at bruge... men én ting er helt sikkert - det er som regel nemt at hente og installere disse plugins, men man skal vide hvad man gør, og det tager altid lidt tid at finde de bedste, sætte dem op og få dem til at fungere - så det er noget vi lige skal aftale en pris på først.

Vigtigt vedr. opdateringer af WordPress, themes og plugins

Det er super vigtigt at man husker jævnligt at opdatere både WordPress, temaet som WordPress bruger, og alle plugins. Ikke mindst af sikkerhedsmæssige årsager. Men tit kommer der også nye fede features med i opdateringerne.

Ved opdatering af temaer (themes), skal man være påpasselig hvis man har lavet kodeændringer i temaet, og ikke har lavet et child-theme til formålet, for så kan man komme til at overskrive alle ændringer man har foretaget i temaet.

Plugins skal helst være testet med den nyeste version WordPress, ellers kan man pludselig komme ud for nogle grimme fejl på hjemmesiden, specielt hvis man har WordPress til at auto-opdatere, og plugins ikke til at auto-opdatere.

Desværre ser man ofte at dem der har udviklet et plugin holder op med at opdatere deres plugin, og det vil så på et tidspunkt give fejl ude på hjemmesiden, eller bare stoppe med at virke. Så må man ud og finde at andet plugin der kan det samme, men som er testet op imod de nyeste versioner af WordPress.